Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Preguntes freqüents a les entrevistes de treball (X)
29/03/2018 11:57:25 , BarcelonaContinuem la nostra sèrie sobre les preguntes més freqüents a entrevistes. Fins ara hem tractat temes relatius a la vostra formació, la vostra experiència laboral, la vostra personalitat, la vostra vida privada, les vostres habilitats, el vostre lideratge, la vostra motivació  o el vostre control emocional. Avui comentarem com respondre a les preguntes relacionades amb la vostra capacitat de treball en equip.

 

Descriu una dificultat que has tingut amb algun company al treballar en equip.

El nostre primer impuls és dir que no hem tingut cap dificultat amb ningú, però no és convenient, ja que és poc creïble. El més recomanable és explicar una situació concreta, però remarcant com es va resoldre satisfactòriament gràcies a la vostra actitud positiva.

 

Descriu alguna tasca que hagi hagut de realitzar en grup. ¿Quin va ser la seva contribució?

Cal evitar centrar-nos massa en destacar com hem contribuït individualment. Cal mencionar-ho, però l'important és deixar clar que sabem col·laborar amb els altres i treballar en equip.

 

Quines són els aspectes que més valora quan treballa en equip?

Intenta no esmentar els aspectes que no t'agraden, ara és el moment de dir coses positives. El que diguis que valores en els altres, s'entén que també ho aportes tu mateix a l’equip. Companyonia, compromís o entusiasme són algunes de les qualitats que pots mencionar.

 

Femarec t’ajuda a trobar feina

A Femarec ajudem a les persones en atur de Barcelona a formar-se per poder trobar un lloc de treball, sempre amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En 25 anys, hem ajudat a més de 20.000 participants, dels quals 1 de cada 3 ha aconseguit feina.


Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web