Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Tenim drets i els exigim!
01/02/2019 13:28:24 , BarcelonaEns estem preparant, ens posem les armilles. Sota aquest gran lema, multitud de Centres Especials de Treball per a persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats d’arreu del territori català vam sortir ahir, dijous 31 de gener de 2019, a reclamar allò que ens pertany. La manca de finançament públic que pertoca per llei posa en risc 9.000 llocs de treball de persones amb discapacitat i especials dificultats.

 

Denunciem la manca de finançament públic

Exigim a l’Estat que compleixi amb el pressupost necessari per tal de finançar la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) als Centres Especials de Treball. Les administracions no compleixen amb les seves obligacions cap al model d’ocupació de les persones amb discapacitat: el govern espanyol hauria de destinar 69’1 milions d’euros més i el govern català n’hauria de destinar 5’7 més. Que una mesura justa com el nou SMI no contempli el recolzament a la discapacitat no pot ser una opció. Treballem per una societat inclusiva i exigim al govern el seu compromís pel dret a treball de les persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats. És necessari un nou model que garanteixi l’accés al mercat laboral a tothom per igual. Ens urgeix una resposta que recolzi la discapacitat i el compliment, per part de l’Estat, de la seva part del finançament.

 

Femarec es posa les armilles

A Femarec ens hem sumat a aquest moviment de protesta, posant-nos les armilles grogues, paralitzant la nostra activitat durant 15 minuts i manifestant-nos davant del nostre centre de treball. 200 persones vam sortir ahir al carrer i seguirem fent-ho fins aconseguir que se’ns escolti i se’ns doni allò que és nostre i ens correspon.

 

Tenim drets i els exigim!Tags: discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web