Material d’oficina

Utilitat amb qualitat social

 
   


Benvolguts amics,

El departament de Material d'Oficina posa a la vostra disposicio el Servei d'Impemta amb el rigoros compromis de qualitat que sempre oferim en els nostres serveis i amb tot l'assessorament i tracte presonalitzat per tal de que les vostres idees prenguin forma en els vostres documents.

Especialistes en tot tipus de treballs d'impressió

 

Tracte personalitzat i amb assessorament tècnic

         

Projectes totalment personalitzables

Compromís de qualitat

 

ATENCIÓ! La contractació d'aquest servei es computable per a l'acompliment de la Llei General de la Discapacitat (LGD, antiga LISMI).

Demana'ns informació


Mail de contacte

TL 93 303 65 00


 

Tarifa de preus orientativa 

 

  1. Els preus indicats no porten inclòs l'IVA

  2. Els preus inclouen el transport fins a un punt de Barcelona. Per altres destinacions consultar.

  3. En el paper corporatiu, targetes i sobres està contemplada la impressió fins a 2 tintes que és el més habitual. En el cas de que la personalització requereixi de més tintes es revisaria el preu.

  4. En el moment d'efectuar la comanda el client haurà de facilitar arxiu amb el disseny que vol imprimir en format PDF o compatible.

  5. També haurà de facilitar el manual d'identitat corporativa o bé els números de PANTONE corresponents dels colors per a que el resultat final sigui exacte.

 

Qualitat social

Com tots els serveis realitzats al Centre Especial de Treball de Femarec, la venda de material d'oficina dóna treball estable a més de 140 persones amb discapacitat psíquica i/o Trastorn Mental Sever, el que permet complir l'RDL 1/2013 (antiga LISMI).

 

Descobreix tota l'oferta de serveis que podem oferir-te

 

   Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte, contacta'ns!

rree@femarec.cat   /   93 303 65 00  /   c/ Maresme, 59 - 61 - 08019 Barcelona

 www.femarec.cat

 

Segueix a Femarec a les xarxes socials

 

Per deixar de rebre correus promocionals de Femarec escriviu-nos a baixallista@femarec.cat

Per donar-vos de baixa de la nostra base de dades escriviu-nos a baixesbbdd@femarec.cat

 Per modificar les vostres dades escriviu-nos a modificacionsbbdd@femarec.cat

 

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI), l’informem que la seva adreça de correu electrònic i la resta de dades de caràcter personal que voluntàriament ens ha facilitat, són objecte de tractament i formen part dels fitxers titularitat de Femarec, s.c.c.l.,  inscrits a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat de mantenir la nostra relació contractual, o en cas de no ser client, gestionar i mantenir actualitzada la nostra agenda de contactes y/o atendre les seves sol·licituds o peticions d’informació per via electrònica, i en tots dos casos, enviar-li informació comercial sobre els serveis prestats per FEMAREC relacionats amb el servei contractat, o bé perquè ha sol·licitat rebre-les expressament, per qualsevol via, inclosa l’electrònica. Podrà exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició o revocar el consentiment prestat, si s’escau, en qualsevol moment, en els termes establerts a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, remetent notificació escrita a tal fi, a Femarec, s.c.c.l., al carrer Sardenya, núm. 68, baixos, 08005 de Barcelona o enviant un correu a modificacionsbbdd@femarec.cat

Aquest missatge, així com qualsevol document o fitxer adjunt al mateix, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació confidencial i/o legalment protegida per la normativa reguladora existent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, de conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica de 15/1999, de 13 de desembre. Per la confidencialitat deguda de les dades remeses, queda prohibida la seva divulgació, còpia, alteració o distribució a tercers, sense la prèvia autorització expressa de la Femarec, s.c.c.l. En cas de rebre aquest missatge per error, es prega ho notifiqui immediatament al remitent mitjançant correu electrònic i destrueixi posteriorment el missatge original així com qualsevol còpia del mateix.