Sant Jordi 

A Femarec ens complau fer-te arribar la presentació que hem ideat perquè la teva diada de Sant Jordi sigui ben especial, mantenint l’essència d’aquest dia

la cultura i l’afecte.

   

 

 

fletxa

 

Els nostres productes

boto clik Fes clic sobre les imatges per ampliar-les

                                

 

LA ROSA

Flor que perdurarà per sempre i amb una tija que mai no et punxarà.

Elaborada amb feltre, la tija és un llapis flexible de llarga durada amb el qual escriure grans històries. Porta una espiga natural i una etiqueta amb la frase:

"Tu est el motiu pel qual somric"

Preu:

3,5€

 

EL DRAC

Entranyable drac amb qui de ben segur no hauràs de lluitar.

Elaborat amb tovallola de cotó 100% i de mides 30x50cm.

Preu:

3,5€

 

EL LLIBRE

No hi ha història més important que la pròpia història, la nostra, la forjada amb la persona estimada. Amb aquest llibre tenim l’oportunitat de recollir tots els moments que ens han fet com som i el que som.

Elaborat en format DinA5, tapes de cartoné rígid de 250gr, impreses i laminades. Amb 160 pàgines de paper reciclat de 90gr.

Conté 1 full amb adhesius per a destacar i identificar els diferents moments viscuts (viatges, família...)

Preu:

10€

 

Ok

Adquirint aquests articles contribueixes a la promoció d’un envelliment saludable així com a allargar la vida laboral a més de 140 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever del nostre Centre Especial de Treball.

 

fletxa
 

Com adquirir-los

Tens dues opcions per adquirir els detalls de Sant Jordi de Femarec:

Ambdós casos, tant la donació com la facturació, computen per acomplir la Llei General de la Discapacitat (sempre que es tingui tramitada l’excepcionalitat).

 

 

Posa’t en contacte amb nosaltres per resoldre els teus dubtes o tramitar la comanda. Estem a la teva disposició! 

rree@femarec.cat

93 303 65 00

c/ Maresme, 59 - 61

08019 Barcelona

 

Mitjançant una donació econòmica a la Fundació Femarec

Els ingressos obtinguts amb aquestes donacions aniran íntegrament destinats al projecte d’Envelliment Saludable per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, i és que, el ràpid envelliment d’aquest col·lectiu provoca que no puguin prestar els seus serveis de la mateixa forma que venien fent-ho amb anterioritat i, alhora, resulta impossible reubicar-los a d’altres llocs de treball; per tant necessiten l’atenció específica que aquest projecte els ofereix.

Aquesta donació podrà desgravar-se fiscalment. Només cal que ens ho indiquis en el moment de fer la comanda.

 

Com a facturació de serveis al nostre Centre Especial de Treball (CET)

Els ingressos d’aquesta compra, igual que passa amb tots els altres serveis del nostre CET, ens permet lluitar per mantenir els llocs de treball de persones amb discapacitat i per tractar-se d'una facturació, caldrà afegir el 21% d’IVA al preu indicat.