Vladimir, Estra i Go esperen que arribi Godot, mentre mantenen un diàleg en el que no es dóna cap fet rellevant, però gira sempre al voltant de l’espera en sí mateixa. Per completar la trama, apareixeran Pozzo i Lucky en els papers d’amo i esclau. Tancarà el missatger, donant resposta a l’espera dels dos protagonistes.

Tot esperant Godot és un clàssic inqüestionable del teatre del segle XX. L’obra va ser estrenada el 1953 a París, i el 1957 es va representar la primera versió en català. L’espectacle s’ha representat, i es segueix representant, en escenaris d’arreu del món.

La proposta de POT Teatre planteja una posada en escena on el temps i l’espai són indeterminats i ahistòrics, tot i que l’espectador percebrà certs símbols que l’aproparan a un ambient que pot semblar des d’un cabaret del western antic, fins a una sala contemporània.

Al llarg de tota l’obra a més del grup actoral, hi participarà un pianista que, com en els temps del cinema mut, acompanyarà el diàleg a més d’executar les cançons que narren algunes de les escenes.

 

La companyia assumeix un repte apostant per un nou projecte, assumint la fragilitat del procés creatiu i amb el desig d’explorar, descobrir i harmonitzar totes les veus dels qui construeixen l’espectacle, això és, equip tècnic i artístic.

Aquest projecte és un gran repte per la nostra companyia, ja que afronta una nova visió i plantejament escènic d’un clàssic que només gosen afrontar actors i actrius amb una llarga experiència. Complementa l’oferta teatral amb la que compta actualment la companyia.

No cal dir que treballar Tot esperant Godot des de la perspectiva del musical, configura una proposta singular i arriscada, amb un alt valor experimental i de recerca, més encara, si la duen a terme actors i actrius que, més enllà de la seva professionalitat en les arts escèniques, aporten un extraordinari valor afegit pel seu missatge social.

 

Direcció: ALBERT GRÀCIA
Dramaturgia i adaptació: MARC ANGELET

Actors i actrius:
VLADIMIR: ANNA Ma MARTÍNEZ
ESTRA: ALBERT FÉRRIZ
GÓ: FERNANDO MORENO
POZZO: MARGA PADRÓS
LUCKY: ARIADNA RALLO
MISSATGER: ARIADNA RALLO


Música original: KECO PUJOL

Direcció de gest: TON MUNTANÉ

Vestuari: LEO QUINTANA

So i Llums: RUBÈN RUIZ

Escenografia: GRÀCIA PRODUCCIONS

Regidoria: MARTA JORDI i CRISTINA FERRER

Disseny gràfic: TONI FONT

Producció i distribució: CRISTINA FERRERCol·labora amb la companyia Pot Teatre i vine a l'estrena. (10 de desembre, 20:30h., Sala Barts):

Per obtenir les teves invitacions has de fer una donació a la companyia Pot Teatre de Femarec. Comptem amb tu perquè participis en l’estrena solidària i així mantenir viu aquest projecte emblemàtic.    

Decideix tu el seu valor a partir de 5€ per invitació.    

Tens dues opcions per fer la reserva.

És molt senzill!!  

  

 

Online a través de

elmeugradesorra.org

 

Entra a la causa de la:  Estrena "Tot esperant Godot, el musical"

i fes la teva donació. 

Molt important:

Per poder identificar la teva donació i així poder reservar les teves invitacions, cal que:

1er: A l'apartat de comentaris posa el teu nom i cognoms


2n: Envia'ns un correu a:

estrenateatre@femarec.cat

indicant el teu nom i cognoms i el nombre d'invitacions que vols reservar.
,

 
     

Per ingrés o transferència al compte de BBVA:  

ES34 0182 4370 80 0200031226

 

Molt important,

1er: Indica al concepte:

Estrena Godot + el teu nom i cognoms.


2n:  Telefona’ns al

93 303 65 00         

o envia’ns un correu a

estrenateatre@femarec.cat

indicant el teu nom i cognoms

i el nombre d’invitacions que vols reservar. 


Gràcies!

Amb la col·laboracio de: