LogoCap    

Inici

Català

Castellano

Mapa Web

Correu

 

Integració social, laboral i cultural de col·lectius en risc d'exclusió

 

Inici -> Grup de Teatre Social -> Temporada 2012-13 -> Reserva la teva invitació

Un any més  –i ja en portem 16!- el Teatre Social torna amb un nou espectacle al Teatre Victòria. El dimarts 4 de desembre s’estrenarà I ara!!, el nou muntatge dirigit per Glòria Rognoni. El projecte més captivador de Femarec torna per celebrar un any més l’inici del Nadal!

 

Hi ha qui diu que el Teatre Social de Femarec és teatre amateur, mentre hi ha d’altres que el qualifiquen d’ART en majúscules. Nosaltres sabem que és un teatre professional, al darrere del qual hi ha molt d’esforç i il·lusió i en el que hi esmercem molts recursos, però sobretot, sabem que el Teatre Social de Femarec és un instrument de cohesió social amb un valor innegable.

I vosaltres, què en penseu?

Igual que tantes altres entitats socials a Femarec estem patint des de fa anys la crisi directament a causa de les retallades tant d’ajudes públiques com privades, i en especial aquest darrer any 2012. Tot i això, a Femarec no hem volgut renunciar al nostre Teatre Social i hi hem apostat com cada any.

Enguany, més que mai, necessitem que  també hi aposteu tots i totes.

Novament, l’estrena del teatre serà per invitació, tot i que agrairem que, a més d’acompanyar-nos en una diada tant especial i esperada, ens donéssiu el major suport possible, ni que sigui amb 5 euros per espectador o espectadora!

Només cal que combinis les teves possibilitats i els somnis que ajudaràs a fer realitat!

Granet a granet de sorra ajudareu a finançar aquest projecte que gaudim i ens en beneficiem tantes i tantes persones que, any rere any des d’en fa molts, demostra que la discapacitat també és capaç d’omplir grans escenaris, despertar emocions i remoure conviccions.

 

I tot plegat amb molt pocs recursos, tant i tant escassos que només mercès a la màgia que caracteritza el nostre Teatre Social sobreviu.

 

Enguany volem sumar-hi moltes voluntats i és aquí on sabem que us hi trobarem, fent-nos arribar el vostre suport.

 


 

 

Indicant NOM i COGNOM a l'apartat "Deixa el teu comentari" a l'emplenar el formulari amb la vostra aportació, o indicant procedència si sou una EMPRESA, FAMILIAR o AMBAIXADOR/A, relacionats o relacionades amb Femarec.

I NO T'OBLIDIS, IGUALMENT,  DE RESERVAR LA TEVA INVITACIÓ PER MAIL O AL TEL: 93 303 65 00


 

L'obra

 

Reserva la teva invitació

 

Participa en

el nostre Photocall

 

Reportatge No t'ho perdis de l'espectacle anterior

(emés el 29 d'octubre de 2012)

 

 

 

 

 

 
 

   

CET

Orientació, Formació, Inserció

Formació Continuada

Centre de Dia

Grup de Teatre Social

Projectes Socials

 

 

Segueix-nos a:  

Facebook Twitter Linkedin YouTube

 
img_peu