LogoCap    

Inici

Català

Castellano

Mapa Web

Correu

 

Integració social, laboral i cultural de col·lectius en risc d'exclusió

 

Inici -> Grup de Teatre Social -> Temporada 2012-13 -> Photocall

 

Com participar-hi?

 

L'obra

Reserva la teva invitació

  Photocall

 

També pots col·labora a través del portal elmeugradesorra.org

 

Reportatge No t'ho perdis de l'espectacle anterior

(emés el 29 d'octubre de 2012)

 

Torna

Ja tenim aquí un any més l’estrena de la nova obra del nostre Teatre Social, però aquest any volem que vingueu també d’estrena, més guapos i guapes que mai! 

Al hall del teatre situarem un photocall on tots i totes els i les que formen part de Femarec, si així ho desitgeu, podreu participar donant veu a qui no en té gràcies a unes estupendes fotografies que us farem. Serà molt divertit i a més, farem ressò de les empreses patrocinadores que ajuden a que aquest màgic projecte segueixi brillant amb tanta força.

Aquestes fotos les publicarem al web i a les xarxes socials, així que us podreu buscar, compartir, etiquetar, comentar, etc. En definitiva, a banda de gaudir allà mateix, tindrem un gran record amb el que seguirà viu l’esperit de l’estrena dies després.  

Aquesta activitat serà totalment voluntària i, per suposat, tot i que no formeu part del photocall, sereu més que benvinguts a l’estrena!

 

Torna

Un any més us tenim al nostre costat ajudant a donar veu a qui no en té, però aquest any una imatge valdrà més que mil paraules.  

Aquesta iniciativa ens servirà per recaptar fons per al projecte del nostre Teatre Social, que com molts i moltes de vosaltres sabeu, és un projecte ple de màgia i il·lusió, però sobretot de superació.  

Després, amb tot aquest gran reportatge fotogràfic farem difusió als mitjans de comunicació, xarxes socials i al nostre web, donant ressò a tots aquells i totes aquelles que ens han donat veu als i les que no en tenen. La vostra imatge és molt valuosa per al nostre projecte, siguis ambaixador o ambaixadora o no. Si tens projecció pública, aquesta serà la nostra màxima aliada per a que arribin ben lluny els valors de Femarec.

 

Torna

Aquest any, a banda de la vostra participació com a espectadors o espectadores, us proposem una nova manera de formar part: patrocinant l’estrena amb el photocall

A l’entrada del Teatre Victòria organitzarem un photocall amb les firmes de les entitats patrocinadores que han donat suport al Teatre Social. Per allà passaran els nostres ambaixadors i les nostres ambaixadores, cares molt conegudes de casa nostra (actors i actrius, presentadors i presentadores, artistes, esportistes...); els membres del patronat; els nostres actors i les nostres actrius, i les cares més reconegudes de Femarec.  

Amb tot aquest gran reportatge fotogràfic farem difusió als mitjans de comunicació, xarxes socials i al nostre web, donant ressò a tots aquells i totes aquelles que ens han ajudat a donar veu als i les que no en tenen.    

Si esteu interessats o interessades en participar-hi, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 303 65 00 o al correu teatre@femarec.cat.

CET

Orientació, Formació, Inserció

Formació Continuada

Centre de Dia

Grup de Teatre Social

Projectes Socials

 

 

Segueix-nos a:  

Facebook Twitter Linkedin YouTube

 
img_peu