Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Es fa pública la memòria de la Taula del Tercer Sector de 2017
06/04/2018 11:04:15 , BarcelonaLa Taula del tercer sector ha fet pública la seva memòria anual corresponent a l’any 2017 on fa un repàs a les principals activitats que ha organitzat la institució.

Dades del 2017

Segons el que publica la Taula del Tercer Sector en la seva memòria del 2017, l’ organització ha realitzat 62 reunions institucionals, 21 jornades i actes interns, 4 debats Catalunya Social, 7 informes i estudis, 2 campanyes de comunicació i sensibilització, 31 notes de premsa i ha aparegut en els mitjans 719 vegades. 

La taula del tercer sector

La taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya va néixer l’any 2003 i agrupa 35 federacions que representen en conjunt a més de 3.000 entitats socials catalanes, entre les que es compta Femarec. La seva missió és incidir en les polítiques socials per millorar el benestar de les persones i enfortir i millorar les entitats del tercer sector. 

El tercer sector

Quan parlem del tercer sector ens referim a aquelles entitats privades sense afany de lucre que treballen per la inclusió i la cohesió social i que dirigeixen la seva tasca als col·lectius més vulnerables de la societat. 

Femarec, cooperativa del Tercer Sector

Femarec forma part del tercer sector social, concretament en forma de cooperativa sense afany de lucre que treballa per la inclusió sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió social a través de programes d’inserció, formació, un Centre Especial de Treball i un Centre de Dia, entre d’altres actuacions.Tags: responsabilitat social,Memòria,salut mental,Centre de Dia,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,Taula Tercer Sector,orientació,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web