Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Usuàries i usuaris del Centre de Dia renoven la seva imatge a una perruqueria Jean Louis David
31/07/2018 12:54:44 , BarcelonaQuatre usuaris i usuàries del Centre de Dia de Femarec han gaudit d’una sessió de perruqueria a un preu especial, gràcies a la col·laboració de la cadena Jean Louis David, al seu centre de La Maquinista.

 

La sessió de perruqueria

En Sergio Pallarés, en Manuel Valdivieso, l’Ariadna Rallo i l’Ana María Martínez són les persones que han format part d’aquesta activitat, que està englobada dins el taller d’imatge i de benestar. En paraules de la psicòloga del Centre de Dia, Gemma Guillament, “la idea es treballar una part sovint descuidada en salut mental amb la finalitat de cuidar físicament la persona i fer que se senti bé amb ella mateixa”.

 

El Centre de Dia de Femarec 

Des de fa més de 15 anys, el Centre de Dia de Salut Mental de Femarec, dona servei als treballadors/ores del Centre Especial de Treball amb trastorn mental sever i que presenten dificultats derivades de la seva malaltia (aïllament social, manca d'habilitats socials, dificultats en les funcions cognitives superiors i psicomotrius...), les quals afecten la seva integració laboral i, per tant, al manteniment del lloc de treball. L’any 2017 es van atendre 69 persones.Tags: salut mental,Centre de Dia,malaltia mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web