Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec col·labora amb el servei de gestió de formació bonificada de Barcelona de Serveis Municipals
19/07/2019 14:50:56 , BarcelonaFemarec ha estat adjudicatària d’una licitació per executar els serveis necessaris per a la gestió de la formació bonificada de l’empresa municipal B: SM Barcelona Serveis Municipals S.A. Aquests serveis comporten el suport tècnic i administratiu en la gestió de les accions, tan presencials com telemàtiques, vinculades al pla formatiu de l’empresa.

El servei adjudicat s’executarà des del Departament d’Empresa i Formació de la nostra entitat, des d’on oferim formació a mida per a empreses i gestionem la bonificació a través de FUNDAE si el client ho desitja.

 

Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) és una empresa de l’Ajuntament de Barcelona que va néixer l’any 2002 amb l’objectiu d’unificar en una sola societat la prestació de serveis municipals. Actualment, les activitats que gestiona B:SM són variades i inclouen des d’aspectes relacionats amb la mobilitat fins a la gestió d’instal·lacions de referència dedicades a la cultura, lleure i biodiversitat.

 

La formació continuada a Femarec

Femarec, des de 1994, ofereix cursos de formació continuada per a professionals en actiu, empreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu, especialment en els sectors que es centrin en oferir serveis l'atenció a les persones. Es dissenyen i implementen plans de formació adreçats a empreses de qualsevol sector que vulguin promoure el coneixement i les aptituds del seu capital humà per tal d’adaptar-se a les necessitats empresarials del segle XXI i s’imparteixen accions sociolaborals i de formació dirigides en el marc de les polítiques actives d’ocupació dels diferents ens locals.Tags: Formació Continuada,Formació,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web