Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec celebra la Jornada FemFutur el pròxim 20 de març!
25/02/2020 15:26:00 , BarcelonaA Femarec hem escollit el 20 de març, data de l’inici de la primavera, per celebrar la nostra jornada anual. Per què aquest dia? Un dels motius és tota la simbologia que ja de per si duu associat l’inici de la primavera, de renovació, renaixement, optimisme, força... Però aquest no n’és l’únic. Des de l’any de 2013, les Nacions Unides celebren el 20 de març com el Dia Internacional de la Felicitat, associant la felicitat amb el Benestar de les Persones. Aquest benestar es vincula amb l’assoliment dels 17 objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que pretenen posar fi a la pobresa, reduir la desigualtat i protegir el nostre planeta. Per tant, aquesta data reuneix tots els elements que defineixen Femarec i donen sentit al nostre projecte des dels seus inicis.

En aquesta primera edició de la Jornada FemFutur, Celebrarem diverses activitats durant tot el matí a Femarec, en la franja horària de 10 a 14h. Les persones assistents podran conèixer els 15.000m2 de les nostres noves instal·lacions i veure de primera mà la feina que fem a diari.

 

El Premi Femarec

A més, enguany celebrarem també la primera edició del Premi Femarec, que serà una dotació econòmica de 2.000 euros destinada a una entitat que s’alinea amb la nostra filosofia, de cura pel medi ambient i del benestar de les persones. L’entitat guanyadora del premi ha estat Open Arms,  que ha resultat la més votada per les 320 persones treballadores de Femarec. Les altres entitats que optaven al premi i amb qui podrem comptar el proper dia 20 són Pallassos sense Fronteres, Alencoop i Fridays for Future Barcelona. No serà, però, fins el dia de la jornada que fem entrega d’aquest premi a l’entitat guanyadora.

 

Després d’aquesta primera edició i a partir de 2021, el Premi Femarec anirà dirigit als i les joves del nostre entorn. Hi participaran estudiants d’instituts i universitats que presentaran projectes, d’acord amb els objectius de l’Agenda 2030, que siguin aplicables al projecte Femarec.

 

Una jornada de portes obertes a tothom

 

Durant la jornada FemFutur comptarem amb la presència de clients, patrons, institucions, famílies de les persones usuàries i totes aquelles persones que vulguin venir a participar de la nostra jornada i conèixer qui som, a més de diverses personalitats rellevants en l’àmbit institucional, cultural, econòmic i acadèmic. També comptarem amb l’assistència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

 

Obrim les portes de casa nostra perquè tothom pugui venir a conèixer el nostre projecte social, mediambientalment útil. T’hi esperem!Tags: Premi Femarec,FemFutur,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web